دانلود کتاب آموزش ویندوز 7 با فرمت pdf
برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید. با تشکر.
دانلود کتاب خود آموز آسان کار با فتوشاپ cc
برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید.باتشکر.
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.باتشکر.
دانلود کتاب آموزش php از مقدماتی تا پیشرفته
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.با تشکر.
دانلود
دانلود آموزش نرم افزار blue stackes
برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.با تشکر.
دانلود
چگونه از اینترنت موبایل در رایانه استفاده کنیم؟
روزی که متوجه شدم می توانم از تلفن هوشمندم به عنوان مودم جهت اینترنت دهی به پی سی (Tethering) استفاده کنم، علاقه ام به موبایل دو چندان شد. یک سال بعد از آن، Tethering به یکی از پر کاربردترین و معمول ترین قابلیت های تلفن همراه تبدیل شد. بسیاری از کاربران از طریق یو اس بی، بلوتوث و همچنین وای فای از این امکان استفاده می کنند.
در ادامه با مای تک همراه باشید.
این تنظیمات برای کاربران اندروید به آسانی در دسترس قرار گرفته است. استفاده از اینترنت همراه در لپ تاپ و یا تبلت برای کاربران بسیار سودمند می باشد؛ ممکن است اینترنت موبایل از وای فای رایگان در کافی شاپ مورد علاقه شما سریع تر باشد. صرف نظر از مصرف فراوان حجم اینترنت موبایل، شاید بزرگ ترین مشکل کاربران با این قابلیت، از بین رفتن بیش از پیش شارژ باتری باشد.
برای آنهایی که نمی دانند باید بگویم Tethering قابلیتی است که در اکثر تلفن های هوشمند جای خوش کرده است و به کاربران امکان اتصال موبایل به کمک یو اس بی، وای فای و بلوتوث به رایانه و تبلت ها را می دهد. بدین ترتیبامکان استفاده از اینترنت همراه در این دستگاه ها امکان پذیر خواهد شد.
Tethering در تلفن های اندروید:
کاربران اندروید برای اتصال موبایل به لپ تاپ و تبلت های خود سه روش را می توانند انتخاب کنند. اتصال به کمک یو اس بی، بلوتوث و همچنین به وسیله وای فای این حق انتخاب ها را تشکیل می دهند.
در ادامه قصد داریم به آموزش تک تک این روش ها بپردازیم. علاوه بر این طبق بررسی های خود، سرعت انتقال دیتا و شارژگیری هر یک از این روش ها را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد و در نهایت بهترین روش را معرفی می کنیم.
-
اتصال به کمک سیم یو اس بی:
برای دریافت بهترین عملکرد می توانید از یو اس بی برای قابلیت Tethering استفاده نمایید. این روش برای کاربران پی سی ها بسیار پیشنهاد می شود؛ چرا که ممکن است دستگاه آنان قابلیت بلوتوث و وای فای را نداشته باشد.
پس از اتصال، در تلفن اندرویدی خود به بخش Setting>Wireless & Network>More بروید. در این بخش به دنبال گزینه Tethering & Portable Hotspot بگردید. سپس می توانید به کمک آپشن USB Tethering تنظیمات مورد نظر را جهت اتصال اعمال نمایید. برای اطمینان از اتصال یک آیکون نوتیفیکیشن در نوار بالا ظاهر خواهد شد.
سرعت ما در این حالت: ۶.۹۷ مگابایت بر ثانیه (دانلود) ، ۲.۰۲ مگابایت بر ثانیه (آپلود) و پینگ برابر با ۶۶ms
مصرف شارژ در این حالت: کاهش سرعت تلفن شما در این حالت به اتصال/عدم اتصال لپ تاب به برق بستگی دارد. اگر لپ تاپ به برق متصل باشد، مصرف شارژ شما چیزی نزدیک به صفر خواهد بود؛ در غیر این صورت ممکن است سرعت کاهش شارژ تلفن از حد معمول بیشتر باشد.
-
اتصال به کمک بلوتوث:
برای این کار ابتدا باید دستگاه خود را با رایانه Pair نمایید. این کار را از بخش بلوتوث در هر دو دستگاه می توانید انجام دهید.
در بخش Settings > Wireless & networks > More > Tethering & portable به قسمت Bluetooth بروید.
در رایانه نیز به بخش Control Panel > Hardware and sound > Devices and printers مراجعه نمایید. بر روی آیکون تلفن خود راست کلیک کرده و به ترتیب گزینه های Connect using > Access point را انتخاب نمایید.
سپس تلفن شما باید آیکون اتصال به کمک Tethering را در نوار نوتیفیکیشن نشان دهد.
سرعت ما در این حالت: ۰.۳۵ مگابایت بر ثانیه (دانلود)، ۰.۷۸ مگابایت بر ثانیه (آپلود) و پینگ معادل با ۲۸۹ms
مصرف شارژ در این حالت: در هر ده دقیقه اتصال با بلوتوث، ۵ درصد از شارژ تلفن کاهش می یابد و این موضوع بسیار ناامید کننده است. به هر حال استفاده از بلوتوث به طور مداوم شارژ زیادی را می طلبد.
-
اتصال به کمک وای فای (بی سیم):
حال به آسان ترین و سریع ترین راه برای استفاده از Tethering می رسیم. برای اتصال موبایل به کمک وای فای به پی سی به مراحل زیر دقت نمایید.
ابتدا در اندروید به بخش Settings > Wireless & networks > More > Tethering & portable مراجعه نمایید. در این قسمت به بخش Wifi بروید. ممکن است در برخی از تلفن ها نام این بخش، Portable WLAN Hotspot باشد.
سپس به بخش وای فای رایانه خود مراجعه نمایید. در این قسمت باید نام تلفن خود را مشاهده کنید که با کلیک بر روی آن و وارد کردن پسورد می توانید از اینترنت همراه استفاده نمایید. لازم به ذکر است که به هنگام روشن کردن وای فای اسپات در اندروید باید رمز یاد شده را انتخاب نمایید.
سرعت ما در این روش: ۱۶.۰۱ مگابایت بر ثانیه (دانلود)، ۴.۴۵ مگابایت بر ثانیه (آپلود) و پینگ معادل با ۵۵ms
مصرف شارژ در این حالت: مصرف شارژ در این حالت نیز بالا می باشد؛ به هر حال وای فای جزء شارژ خور ترین موارد تلفن های همراه می باشد. اما در مجموع مصرف شارژ در این حالت از بلوتوث به مراتب کمتر است.
و اما یک نتیجه ی مهم:
برای عمر باتری بیشتر و بهتر از Tethering به کمک کابل یو اس بی (USB) استفاده نمایید.
منبع: MakeUseOf
آموزش ورد 2007
برای مشاهده آموزش بصورت pdf اینجا کلیک کنید.
آموزش Exel 2007
برای مشاهده آموزش بصورت pdf اینجا کلیک کنید.
چگونه رمز وایفای خود را در ویندوز ۸.۱ پیدا کنیم؟
پس از اینکه برای اولین بار رمز وایفای خود را در ویندوز وارد کردید، میتوانید تیک گزینه به یاد ماندن رمز توسط ویندوز را بزنید تا دفعه بعد نیازی به دوباره وارد کردن رمز نباشد. اما برای بسیاری از ما اتفاق افتاده که پس از گذشت مدتی از وارد نکردن رمز عبور وایفای، کلمه عبور اتصال به اینترنت وایفای خود را فراموش کنیم. در ادامه شیوه نمایش این رمز در ویندوز را به شما آموزش خواهیم داد.
خوشبختانه راهی آسان برای تماشای رمز وایفای درون ویندوز ۸.۱ وجود دارد و در ادامه قدم به قدم به آن نزدیک میشویم، با زومیت همراه باشید.
قدم ۱: مطمئن شوید که به شبکه وایفای متصل باشید. اگر متصل نیستید نوار چارم کناری ویندوز را با بردن موس به گوشه سمت راست و بالای نمایشگر فعال کنید و بر روی Settings کلیک کنید. روی آیکون شبکه اینترنت کلیک کنید و با پیدا کردن شبکه اینتزنت خود بر روی دکمه Connect کلیک کنید. با انجام اینکار کامپیوتر شما به شبکه وایفای به وسیله رمز ذخیره شده (در عین حال فراموش شده) متصل میشود.
قدم ۲: از دسکتاپ دوباره منوی چارم ویندوز را باز کنید با کلیک بر روی Settings اینبار Control Panel را باز کنید.
قدم ۳: در بخش Network and Sharing Center بر روی View network status and tasks کلیک کنید.
قدم ۴: در کنار کلمه Connections باید آیکون وایفای و نام شبکه وایفای خود را مشاهده کنید. بر روی شبکه وایفای خود کلیک کنید تا پنجره WiFi Status باز شود. در نهایت بر روی Wireless Properties کلیک کنید.
قدم ۵: پنجره جدیدی باز خواهد شد. بر روی تب Security کلیک کنید تا گزینه Network security key را مشاهده کنید. در اینجا رمز وایفای شما به صورت آیکونهای گرد مشکی رنگ نمایش داده شدهاند اما با تیک زدن گزینه Show characters، رمز وایفای کامپیوتر شما نشان داده میشود.